Returer/Byten

Retur

Du får givetvis prova produkten innan du returnerar den, men den måste vara i samma skick som den levererats i. Produkter får ej vara tvättade eller skrynklade, måste vara kompletta, packade i oskadad originalförpackning och ha medföljande etiketter intakta. OBS! Adresslapp får ej fästas direkt på skokartong eller produktpåse. Dessa krav måste uppfyllas för att vi ska kunna återbetala köpet. 

För att vi ska kunna veta vilken order returen gäller så låt följesedeln ligga kvar i paketet. Om inte den finns kvar tar det några/någon dag extra för returen att registreras. 

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Försändelsen ska skickas som företagspaket, ej till ombud. Rådfråga ert ombud som ni känner er osäkra med vad ni ska välja för typ av tjänst. Ansvaret för paketet under returfrakten ligger hos kunden. Välj därför ett spårbart paket och spara kvittot med sändning-ID på.

 

Byte

Vill du göra ett byte av storlek eller byte av produkt så lägger du en ny order på den/dom produkterna du vill byta till. Sedan meddelar du oss ditt nya ordernumer  på info@nordboworkwear.se, så lägger vi med en returfraktsedel i er nya order.