Login to your account

Username *
Password *
 
Your shopping cart is empty!

För att beställa av oss gäller följande villkor.

Leveranskostnad 

En kostnad för leverans kommer till på priset.

 

Personuppgifter 

Vid beställning av varor registreras beställarens personuppgifter i vårt kundregister. Ingen obehörig paper editing service har tillgång till detta register. Uppgifterna lämnas heller inte ut till någon, med undantag av rättsliga ärenden. 

 

Åldersgräns 

Du måste ha fyllt 18 år för att få beställa leveranser på www.nordbokoldskydd.se. 

 

Priser 

Alla priser anges exklusive moms. Nordbo Köldskydd AB reserverar sig mot uppenbart felaktiga priser. 

 

Betalningsvillkor 

Företag:  Betalning av order sker via faktura eller postförskott. 

Konsumenter: Betalning sker via swish eller postförskott.

 

 

Leveranstid / Leveranssätt 

Leveransen sker med bilpaket direkt till mottagaren under dagtid. 

 

Bytesrätt/Öppet köp 

Mottagaren har möjlighet att returnera oanvänd vara i originalförpackning inom 14 dagar.  Mottagaren anger vad han/hon istället vill byta mot, alt. om pengar skall återbetalas till beställaren. Kostnaderna för returen återbetalas inte vid byte/öppet köp. Den som returnerar eller byter en vara får själv stå för frakt och transportrisk. En bekräftelse skickas tillbaka via e-post när returen inspekterats och godkänts/icke godkänts varför den egna e-postadressen måste anges och bifogas returen. Nordbo Köldskydd AB löser inte ut returer som ej är fullt frankerade. 

 

Reklamationer 

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall mottagaren eller beställaren kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange felet så snart som möjligt. Specificera aktuell produkt och beskriv problemet. Ange också beställarens kundnummer och beställningsnummer. Ny vara levereras till mottagarens adress så snart Nordbo Köldskydd AB godkänt reklamationen. Nordbo Köldskydd AB står för returfrakt av den reklamerade varan. I de fall varan inte längre finns get essay help i vårt sortiment får ny vara ur sortimentet, till samma eller lägre pris, väljas. Överskjutande belopp regleras med återbetalning till beställaren. Den som returnerar en felaktig vara står för transportrisk, men ej för returporto. 

 

Övrigt 

Nordbo Köldskydd AB förbehåller sig rätten att ändra priser och villkor utan varsel. De villkor och priser som gäller är de som är aktuella vid beställningstillfället. Nordbo Köldskydd AB reserverar sig för uppenbart felaktiga uppgifter samt slutförsäljning. 

 

Företagets fullständiga namn: Nordbo Köldskydd AB 

Org nr :556314-9748 

Adress: Ertseröd Myren 1, 457 95 Grebbestad 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


Besöksadress

hideNordbo Köldskydd AB

hideTel:+46 (0)525 - 64460

hideinfo@nordbokoldskydd.se

Öppettider

hideMån-Fre ----------------- 08:00 - 16:00

hideSat      --------------------------- Stängt

hideSun     --------------------------- Stängt